Voorwoord

 Foto 1956: Mijn vrouw Loes met onze oudste zoon Glenn, en ik.

van zoon Glenn & nicht Astrid, 2011

 

Dit is de omslag van het boekje (tweede druk, 2010) waarin veel van Ferry Abels' herinneringen uit zijn veelbewogen leven te lezen zijn.

Het boekje (116 pagina's) is onder eigen beheer uitgegeven. Vanwege de grote vraag volgde al snel een tweede druk. Ondanks de hoge kosten die dit met zich meebracht, wilde Ferry per se geen betaling voor het boekje. Echter, sociaal bewogen als hij is vroeg hij iedereen die wilde betalen, om een vrijwillige donatie aan het hem ter harte gaande kindertehuis 'Kasih Karunia' in Paré, Java in Indonesië.

Wilt u meer informatie over het kindertehuis, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Nederlandse sponsor van het kindertehuis, de vereniging Smaragd

Mocht u na het lezen van zijn verhaal een bedrag willen doneren ten bate van het kindertehuis, dan willen wij u namens Ferry van harte danken.  

 

Weeshuis in Pare
Het weeshuis Kasih Karunia in Paré bij Kediri en Glenn met zijn adoptiezoon.
Ferry bij oude auto
Ferry, de man die herinneringen ophaalt uit zijn kleurrijk leven. Op deze foto (2009) staat hij bij een oude auto met een kenteken waaruit blijkt dat het in "good old Batavia" is geregistreerd.

 

tip: gebruik de F5-toets om de pagina te verversen

Soms verandert er iets op een pagina. Als u die pagina al eerder heeft bekeken kan het zijn dat u niet de laatste veranderingen ziet. In dat geval kan de F5-toets uitkomst bieden.

Bezoekers | Visitors Volgende (1) »  Omhoog   ^^


 Banner gebruikt voor de Engelse versie.